Változások a foglalkozás-egészségügyi rendelés működésében

2020. máj. 7.Foglalkozás-egészségügy0 hozzászólás

Tisztelt Ügyfeleink!

A Kormány és a koronavírus Operatív Törzs rendelkezéseinek megfelelően fokozatosan mi is visszatérünk az eredeti rendelési körülményekhez. Az átmenet az alábbi feltételek mellett zajlik:

  1. Mai naptól kezdve ismét elvégezzük az elmaradt és aktuális időszakos munka alkalmassági vizsgálatokat. Minden esetben, kizárólag RENDELÉSI IDŐBEN és TELEFONON előre EGYEZTETETT IDŐPONTBAN /Bohnert Ági szakasszisztens 70 419 8755/ tudunk beteget fogadni, ha a szóbeli állapotfelmérés szerint megfelel. Ezért a jelentkezés folyamán munkatársaink kérdéseket fognak feltenni a jelentkező egészségi állapotát illetően és csak azokat fogadjuk, akik megítélésünk szerint nem veszélyeztetik sem munkatársaink sem mások egészségét.
  2. Kérünk mindenkit, hogy a rendelőben a megbeszélt időpontra PONTOSAN és egyedül jelenjen meg a csoportosulás elkerülése érdekében. A szeparálhatóság és a minden beteg után elvégzendő fertőtlenítés miatt 15 percenként tudunk ellátni egy ügyfelet.
  3. A munkaköri alkalmasság véleményezéséhez szükségünk van a munkáltató által kitöltött és aláírt „Beutalás munkaköri alkalmassági vizsgálatra” című nyomtatványra és a munkavállaló által kitöltött és aláírt „Nyilatkozat” című nyomtatványra, amely honlapunkról letölthető. (Letöltés)
  4. A rendelőben kötelező maszkot viselni, és a kihelyezett fertőtlenítő oldattal a kezeket alaposan fertőtleníteni.
  5. Kérjük, tartsák meg a minimum 1,5 m távolságot egymástól, ha a váróban más személy is várakozik.

Jó egészséget kívánunk, vigyázzanak magukra és vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:

A Med Service Kft. munkatársai

Budapest, 2020.május 6.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 14 =

Üzemorvosi szolgálatot keres?

Feliratkozás Med Service

Friss híreinkért és ajánlatainkért iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkozott! Ellenőrizze a postaládáját!