A koronavírus járvány alatti változások a foglalkozás-egészségügyi szolgálatunkban

2020. Már. 27.Foglalkozás-egészségügy0 hozzászólás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a koronavírus járvány miatt kihírdetett veszélyhelyzetre, a kormány, az országos tisztifőorvos, valamint a nemzetközi szakmai ajánlásoknak megfelelően az alábbi változások lesznek rendelőinkben:

A járványügyi vészhelyzet fennállása alatt az orvos-beteg és a beteg-beteg találkozások számának csökkentése érdekében csak telefonon, előzetesen egyeztetett esetekben tudunk pácienseket fogdani az alábbi feltételek mellett:

1. A papír alapú vényírást átmenetileg beszüntetjük és mindenkit arra kérünk, hogy háziorvosával, telefonon történő konzultáció révén irassa fel a szükséges gyógyszereit. Ezeket az elektronikus recepteket ugyanis a TAJ szám birtokában bárki kiválthatja a gyógyszertárakban. Nem kell tehát bemenni a háziorvosi rendelőbe.

2. A vészhelyzet alatt nem végezzük az időszakos /tehát a meglévő munkakörben tovább dolgozók időszakonkénti, általában évente ismétlődő/ munkaköri alkalmassági vizsgálatokat, ez halasztható, csak az új felvételre jelentkező munkavállók részérevégzünk előzetes munkaköri alkalmassági vizsgálatot, előzetes időpontegyeztetést követően. Kérjük a HR tisztelt munkatársait, hogy ezeket a munkavállalókat a beutaló mellett a nyilatkozattal is lássák el, amely honlapunkról letölthető (letöltés). A nyilatkozat büntetőjogi felelősség mellett töltendő ki és aláírással együtt érvényes.

3. Minden más esetben történő megjelenés a rendelőben csak munkatársunk, Bohnert Ági szakasszisztenssel előzetesen telefonon történő megbeszélés alapján lehetséges/mobil: munkaidőben 9-15 óráig:+ 36 70 419 8755.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Med Service Kft. munkatársai

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + 1 =

Üzemorvosi szolgálatot keres?

Feliratkozás Med Service

Friss híreinkért és ajánlatainkért iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Sikeresen feliratkozott! Ellenőrizze a postaládáját!